divendres, 29 de juliol del 2011

Segon aniversari del blog!!

El diumenge passat el blog va complir 2 anys!!


Ja son més de 150 les entrades publicades i actualment el blog ja compta amb 129 seguidors i 465 persones el segueixen mitjançant el facebook!!
I es que qui m'ho hagués dit però, el Trencaclosques ja ha rebut més de 165.000 visites!!

Per tot això i tot el que per a mi significa... moltes gràcies!! i espero poder celebrar molts més anys amb tots vosaltres!!

Calendari d'aula

A part del calendari real que utilitzem a l'aula un any, en un P5, la meva companya Laia i jo vam utilitzar aquest calendari on els nens i nenes anaven enganxant el temps que feia diàriament i altres icones que recordaven dates senyalades com els aniversaris dels alumnes, l'arribada de les estacions o les festes que celebrem a l'escola.
Per fer aquest calendari vam utilitzar la part de darrere de dos pòsters vells i amb cinta aïllant de color blau vam fer la quadrícula.
Tant els números com les icones anaven enganxades amb velcro, per poder canviar-los segons el mes en el que ens trobàvem.
Les icones les guardàvem en fundes de plàstic tou de Cd's.
Què us sembla la idea?
Al meu picasa podreu trobar les icones i les paraules i nombres necessaris per si voleu realitzar el vostre calendari d'aula. Només teniu que fer clic a la imatge:
Espero que us agradi!!