divendres, 24 de juliol del 2009

Benvinguts!!

Després de gairebé un any entrant a blogs d'altres mestres per fi m'animo a crear el meu propi blog amb el que compartir recursos, experiències i idees.

Espero que us sigui útil amb els vostres nens i nenes i entre tots/es puguem millorar la nostra tasca com a docents.

Benvinguts a Trencaclosques!!

9 comentaris:

  1. Benvinguda al món dels blogs!! Ja veuràs que trobaràs un munt de blogs més que t'aportaran idees noves i coneixeràs a un munt de gent interesant! Per cert quan has posat l'enllaç en el meu chat, has posat @ i això transforma la teva adreça en un mail.. La direcció correcte sería http://eltrencaclosques.blogspot.com aquesta és la que li has de donar a la gent per a que et visiti. Molta sort!!

    ResponElimina
  2. Gràcies per la benvinguda!! i tens raó amb l' adreça, se'm va anar la pinça...

    ResponElimina
  3. Ester, quina alegria!!! Benvinguda a aquest món. Ja saps que a mi m'ha enganxat moltíssim i segur a que a tu també te passa el mateix. He vist algunes cosetes que tens penjades i m'agraden molt. De seguida vaig a enllaçar-te al meu bloc i fer-me seguidora ;)

    Com a mestra te done les gràcies per tindre aquesta iniciativa i molts ànims per a que vaja creixent en quantitat i qualitat.

    Com a companya te dic que a vore quan ens veiem que fa un munt que no ens hem vist les cares!

    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Per cert, m'encanta el nom que li has posat!!

    ResponElimina
  5. Gràcies pels anims Estrella!!Jo també soc seguidora del teu blog, ja ho saps.
    I a vore si quedem que aquest any estarem apropet.

    ResponElimina
  6. HOla Esther, para ser nueva en ésto, se te da bastante bien, a mi, personalmente me has dado un par de ideas buenísimas para llevar a cabo este curso en mi aula. Muchas gracias por poner el traductor. Sigue colgando ideas que son buenos recursos.Anímate a poner en el blog lo de tus seguidores, son tantos los blog que seguimos, que a veces no nos da tiempo visitarlos todos, si pones lo de los seguidores, antes de entrar en el nuestro podemos ver si alguien ha escrito una nueva entrada en el suyo e ir directamente a él (no sé si me he explicado bien). Si quieres visitar el mio aquí tienes la dirección http://lavakitanikolasita.blogspot.com
    Besitos mil.

    ResponElimina
  7. perdona esther, acabo de ver que tiene lo de los seguidores, lo siento.

    ResponElimina
  8. Gracias Susana!! me alegra saber que mis ideas son útiles.
    Y no te preocupes por el error, si ves alguna cosa que se pueda mejorar hazmelo saber porfavor.

    ResponElimina
  9. enhorabuena!! es una pasada tu blog. Pero tengo un problema, no me puedo descargar el calendario, bueno, ninguna ficha, no sé............ me podrías ayudar?? muchas gracias a todos

    ResponElimina